Noční míčový víceboj 2023

Již posedmé jsme se sportovními nadšenci dvou nejstarších ročníků naší školy absolvovali Noční míčový víceboj. V sedmi sportovních odvětvích, jejichž spojovacím článkem je jakýkoliv druh míče, se letos poměřilo osm dvojic dívčích a ve své vlastní kategorii devět dvojic chlapeckých. Na programu byl opět párový volejbal, nohejbal, stolní tenis, florbalové nájezdy, házenkářské sedmičky, fotbalové kopy na prázdnou branku z větší vzdálenosti a střelba trestných hodů v basketbalu.

Nejúspěšnějšími vícebojařkami se stejně jako vloni staly Terka Rubešová a Kája Dobružská, které letos naši školu vycházejí. Zdatně jim však sekundovaly Viki Hanžlíková s Terkou Vojtíkovou, které mohou své umístění v příštím roce ještě vylepšit.

Chlapeckou kategorii ovládli Vláďa Honcharov a Kuba Teš, kteří, stejně jako Lukáš Novák s Tomášem Hanzlíčkem, zvítězili ve třech z celkových sedmi disciplín. K vítězství je však nakonec vynesl větší počet semifinálových účastí.   

Věříme, že si tato i pro nás zajímavá sportovní akce, která začíná v podvečer na venkovním sportovišti a poté se přesouvá do naší velké tělocvičny, najde své příznivce i v roce příštím.

M. Bukač a M. Rychetský

– zobrazeno 69x

Back to Top